Supervisie en Coaching

Coaching


Wil jij van A naar B en wil je daarbij een coach aan je zijde? Bel me dan en plan een kennismaking. We gaan niet meteen starten. Jij beslist of ik goed bij je pas. Ik ook uiteraard maar het begint bij jou.


Als getraind, ervaren en geregistreerd supervisor en coach zal ik mijn vaardigheid in zetten om jou in beweging te zetten in de door jou gewenste richting. Daarna laat ik je weer los en kun je op eigen kracht door.

Hoe lang duurt een coachtraject? Dat is maatwerk. De een kan na een gesprek weer door en een ander heeft behoefte aan een vinger aan de pols en plant structureel een sessie in. 

Op methodische wijze begeleid ik je bij je persoonlijke en daarmee unieke zoektocht.  Op weg naar je volgende stap...... naar B, naar C en wellicht nog wat verder.

Supervisie


Ben jij een onderzoeker? Merk je de behoefte om eens grondig je professionele werk onder de loep te houden? Bemerk je patronen, overtuigingen die lastig zijn te doorbreken omdat je je niet of onvoldoende bewust bent van het ontstaan? Ga dan een duurzaam supervisie traject aan. Hier kom je niet weg met een of twee gesprekken. Je gaat een traject aan van minstens 10 en max. 15 bijeenkomsten. Je leert door ervaringen in te brengen. Recente ervaringen die je met hulp van mij als supervisor gaat uitpluizen. Op zoek naar onderzoeksmateriaal waardoor je van je zelf gaat leren. Je leert als ware jezelf te coachen, patronen te ontdekken, roestige overtuigingen schoon te maken. Supervisie is dan ook een duurzame begeleidingsvorm die valt onder het hoofdstuk opleiden. Wanneer je de hele methodiek hebt doorlopen kun je deze werkwijze ook op andere vraagstukken leggen waardoor je jezelf kunt ontwikkelen tot een zelfbewuste professional.